Sötét fellegek gyűlnek Harry herceg felett, leleplezték a hazugságát





A herceg megdöbbentő állításokat fogalmazott meg memoárjában, de néhány történet színesebbre sikeredhetett a valóságnál.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.02.07.
szüzesség memoár Harry herceg hazugság

Harry herceg bevallotta, hogy első szexuális együttléte egy kocsma mögött zajlott. Egy színész, aki ismeri a herceg életének pikáns részleteit állítja, a herceg nem mondott igazat a légyottról.

Rupert Everett azt mondja, tudja – bár nem árulja el – a nő nevét, akivel Harry herceg először szexelt. „Nem úgy történt, ahogyan azt Sussex hercegének könyvében le van  írva. Tudom, ki az a nő, akivel elvesztette a szüzességét, és nem egy kocsma mögött történt, nem is ebben az országban.” A színész ezzel megkérdőjelezi Harry herceg „Spare” című emlékiratának történetét, amelyben arról ír, hogy a szüzességét egy „idősebb nővel” vesztette el egy „nagyon forgalmas kocsma” mögötti mezőn. A színész korábban nagyon szimpatikusnak találta a herceget, félrevezető állításait olvasva viszont dühös lett, amely érzés mostanra szimpla szomorúsággá vált – írja a Daily Star. Korábban egyébként magas rangú katona is a csalódottságának adott hangot amiatt, mert  Harry visszaemlékezései meglehetősen pontatlanra és túldramatizálta sikerültek.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás